Tooken (2015)

Tooken (2015) Film Online Subtitrat


Regia: John Asher
Scenariu: Cameron Van Hoy, John Asher
Actori: Ethan Suplee, Donnie Wahlberg, Jenny McCarthy
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 3.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tooken

Tooken se ca parodia final al francizei luate, dar de la prima secvență ideea este aruncat pe fereastra in loc de poking distracție la fiecare film mare Liam Neeson. Asta ar fi bine dacă ar exista unele idei originale pentru a fi găsit. Dar din pacate nu este foarte puțin pentru a fi găsite în acest proiect. În schimb, telespectatorii sunt supuse gagurile obosit implică totul. De la bese la agresiv absurd sexuale, precum și film de acțiune generic trimite-up-uri. Care ar putea potrivi cu ușurință în orice efort de parodie. Pe scurt, nu este nimic aici de a stabili acest film în afară în afară de premisa.

Și în aceasta constă, probabil, cel mai ciudat despre Tooken, care este faptul că are o poveste foarte bine în centrul său. Nu mare prin orice mijloace, dar cu toate acestea o poveste cu trei acte clare și o narațiune fluid. Dacă numai realizatorii ar fi găsit o cale de a injecta uman în poveste, în loc de surmenaj un script subțire. Cu bit doi bani după ceva scutece, atunci poate ar fi ceva mai mult lauda despre produsul final.

Mă aștept de obicei aproape nimic din filme parodie moderne, dar Tooken ma prins datorită exprimate sale impresionante. Inclusiv vreodată minunat Lee Tergesen. El a dat rolul ingrată de a aduce acest alternativ Liam Neeson cifra de viață. Si în timp ce el dă totul lui niciodată nu e de ajuns pentru a salva dezastrul care apar în fiecare moment și secvență el se află în. Chiar și suportul primește de la place de Ethan Suplee, Lukas Haas, și Donnie Wahlberg (poate doar pentru că apare soția sa, Jenny McCarthy, este, de asemenea, în film).