Toni Braxton Unbreak my Heart (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Toni Braxton Unbreak my Heart (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Vondie Curtis-Hall
Actori: Lex Scott Davis, Debbi Morgan, Skye P. Marshall
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Despre Toni Braxton Unbreak my Heart

Toni Braxton este una dintre cele mai de succes cantarete R&B ale anilor ’90. S-a facut remarcata cu piesa “Unbreak my Heart”, iar cel mai recent single se numeste “Yesterday”, un featuring cu Trey Songz.

Inca de cand a facut cunostinta cu industria muzicala, cantareata R&B a fost de neoprit. A ocupat locul intai in Billboard si a castigat nenumarate premii, albumele ei fiind vandute in milioane de exemplare.

Toni Braxton s-a nascut intr-o familie credincioasa, tatal ei fiind preot si a primit o educatie religioasa si stricta.

Prima data cand a cantat a fost in cadrul corului din biserica ei. Visul ei era sa devina profesoara, insa a fost descoperita la benzinarie de William E. Pettaway Jr. si astfel s-a decis sa se ocupe de muzica la nivel profesional.

Toni Braxton Unbreak my Heart a inceput sa cante impreuna cu cele 4 surori ale sale, in formatia numita “The Braxtons”, din 1989 pana in 1991. Desi primul lor single nu a avut success, el a atras atentia lui Antonio “L.A.” Reid si a lui Kenneth “Babyface”.

Acestia din urma au recrutat-o pentru a inregistra un demo la melodia “Love Shoulda Brought You Home”.

In 2003 a semnat un contract cu “LaFace Records” si a inceput sa isi inregistreze propriul album solo, intitulat simplu “Toni Braxton”, care a ajuns pe locul 1 in topul U.S. Billboard 200.

Acest prim album, i-a adus artistei 3 premii Grammy si 2 premii consecutive pentru “Cea mai buna performanta vocala feminina”. A castigat de asemenea si 2 premii la ceremonia “American Music Awards”.

Tot cu acest album, Toni Braxton a castigat de 8 ori discul de platina si a vandut peste 15 milioane de exemplare in lumea intreaga.