Tom & Jerry: Back to Oz (2016)

Tom & Jerry: Back to Oz (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Spike Brandt
Actori: Amy Pemberton, Joe Alaskey, Michael Gough
Anul: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4QDYyFtTdbk/mitzy_si_sobo" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Trailer Tom & Jerry: Back to Oz (2016)


Review film Tom & Jerry: Back to Oz (2016)

TOM SI JERRY: BACK TO OZ este sequel animat pentru TOM SI JERRY SI Vrajitorul din OZ. Care își găsește noastre șoarecele și pisica frenemies clasice care unesc Dorothy și Toto călătoria ei MGM.

În BACK TO OZ, Dorothy tocmai a revenit pentru a găsi nimeni nu crede povestea ei. Chiar și atunci când ea are papuci de rubin pentru a dovedi aceasta. Există o justificare pentru ce povestea ei din Oz este doar o fantezie.

Dar, Dorothy nu are timp să vă faceți griji cu privire la convingătoare unchiul Henry, mătușa Em, sau farmhands, Halcă, Hickory și Zeke. Ea și familia Gale sunt încă curățarea după twister atunci când se află pe punctul de a pierde ceea ce a mai rămas din ferma familiei. Atunci când vecina dl Bibb (Jason Alexander) intenteaza un proces susținând că twister a lansat unele dintre porci Gale. Care a jefuit apoi plasturele lui pepene verde premiu. Cunoscând Galeș nu au resurse financiare, el este dispus să ia plata lui în teren și creșterea animalelor, oferind familiei de 24 de ore pentru a găsi o cale să-l plătească în alt mod.

Așa cum familia și farmhands capul în oraș pentru a vedea ce se poate face, ei lasă Dorothy în urmă să stea departe de necazuri. Și atunci Scarecrow, Tin Man și Fricos Leul toate arată în sus, care au nevoie de ajutorul lui Dorothy. Ruggedo Gnome regele a invadat Oz și a luat tronul pentru el însuși, și reputația lui Dorothy ca vrăjitoare Slayer l-a determinat să trimită maimuțe care zboară după Dorothy. Pentru a reveni la Oz.