Tokyo Idols (2017)

Tabelele de muzică și muzica popului pătrund în fiecare moment al vieții japoneze. În urma unui cântăreață aspirant și a fanilor săi, Tokyo Idols online subtitrat explorează un fenomen cultural condus de o obsesie cu tinerețea sexuală feminină și de deconectarea din ce în ce mai mare dintre bărbați și femei în societățile hiper-moderne

Ce a salvat un bărbat de 43 de ani din depresie? Ce este el atât de devotat pentru că se referă la el ca la o religie? Ce este atat de intoxicant el a suflat prin economiile vietii sale? Bărbații de vîrstă mijlocie în Japonia se confruntă cu concerte “pop” ale fetelor minore. Se numesc idoli în Japonia, se interpretează în “grupuri de fete” și până în prezent există aproximativ 10 000 de ele.

Într-o economie de rezervă din documentare online Tokyo Idols, bărbații de vârstă mijlocie se găsesc cu locuri de muncă sărace; cu bani puțini și cu mai puțină încredere. Nu e de mirare că au încetat să se întâlnească cu femei reale; și că și-au schimbat fanteziile față de fetițele care nu riscă să respingă. Gazda idolilor “se întâlnește și se întâlnește” unde fanii lor vor plăti; desigur, mulți bani pentru a avea un minut de conversație copilăresc; și o strângere de mână – într-o cultură în care strângerea de mână are încă o componentă sexuală, fiind complet tabu între sexe până la doar câteva decenii în urmă.


Regia: Kyoko Miyake
Actori: Rio Hiiragi, Masayoshi Sakai
2017
Gen: Documentare, Muzicale
IMDB: 7.0


Tokyo Idols (2017) Online