Todd and the Book of Pure Evil The End of the End (2017)

Todd and the Book of Pure Evil The End of the End (2017) Online Subtitrat


Regia: Richard Duhaney, Craig David Wallace
Actori: Alex House, Maggie Castle, Bill Turnbull
2017
Gen: Animatie, Comedie, Groaza
IMDB: 7.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Todd and the Book of Pure Evil The End of the End

Bine, fanii de groază, ești gata să închizi ceva? “Closure” ar putea fi un cuvânt prea puternic, dar fanii serialului de groază canadian popular la nivel internațional, care au fost surprinși de anularea sa după doar două sezoane, se vor mulțumi cu siguranță. Se pare că unii dintre asociații lui Todd Smith erau mai puțini răi decât credea, iar alții erau mai mult, dar nu e liceu întotdeauna așa?

Cartea asemănătoare cu Necronomicon este totuși tot felul de rău, dar poate că soarta lui Todd nu mai este “Cel rău rău”. Predestinat să distrugă lumea cu puterea sa apocaliptică (care nu este neapărat un lucru bun pentru lume) în Caracterul animat al lui Richard Duhaney & Craig David Wallace, Todd și Cartea Pure Evil: sfârșitul sfârșitului (trailer here), care se difuzează astăzi într-un set canadian limitat de colecție DVD / BluRay.

Din fericire, pentru nou-veniți, TATBOPE-TEOTE începe cu o recapitulare bogată în atitudine a tot ceea ce trebuie să știm. Cum ar fi săpunul clasic de spionaj, ci în vocea lui Jimmy Janitor, asemănătoare cu George Carlin. În ciuda triumfării peste rău, Smith este puțin deprimat, pentru că a ucis din greșeală pe cea mai bună prietena lui de știință a lui Curtis Weaver. Hannah B. Williams. Sincer, Weaver e destul de rău în privința asta, toate lucrurile luate în considerare. Si îl lasă complet pe Smith, când Williams se întoarce în mod inexplicabil din morți.