Toc Toc (2017)

Toc Toc este o comedie corală care adaptează piesa lui Laurent Baffie. O parte din ideea de a reuni șase pacienți cu tulburări obsesiv-compulsive într-un singur loc, într-o interacțiune unică, care se ajută reciproc să-și depășească diferitele probleme psihologice.

Glumele sunt simpatice la început prin prezentarea treptată a personajelor, făcând actul hobby-urilor lor într-un cadru agil cu acțiuni paralele. Câte puțin, protagoniștii se convertesc în sala de așteptare a psihologului care se pare ca nu ajunge la intalnire, ceea ce ii obligă să înceapă o conversație și să vorbeasca despre problemele lor. Odată cu trecerea timpului, primele glume se repetă prea mult și își pierd eficiența.

În ceea ce privește actorii, setul transmite comunicarea între personaje ale căror tulburări au dus la izolarea lor de lumea reală. Lucrarea bună a interpreților ajută la umanizarea personajelor, îndepărtându-le de caricatură. Ei pun accentul pe Rossy de Palma, în special în introducerea, Alexandra Jiménez sau Paco León, iritante și îndrăgostite … de asemenea, Inma Cuevas oferind contra-punctul în rolul recepționerului.

Toc Toc este un film spaniol in regia lui Vicente Villanueva lansat pe 6 octombrie 2017 in Spania.


Regia: Vicente Villanueva
Actori: Paco León, Alexandra Jiménez, Rossy de Palma
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Toc Toc (2017) Online Subtitrat