Toate pînzele sus (1977)

Filmul romanesc online Toate pînzele sus este o adaptare cinematografica dupa romanul cu acelasi nume al scriitorului Radu Tudoran.

Produs in 1976, filmul Toate panzele sus prezinta aventurile nemuritoare ale celor doi prieteni: romanul Anton Lupan si francezul Pierre Vaillant. Pierre, un visator incurabil, vrea cu tot dinadinsul sa plece pe urmele lui Darwin spre Tara de Foc, spre Stramtoarea Magellan. Impreuna cu Anton achizitioneaza o corabie (L’Esperance) si pleaca sa-si implineasca visul. Insa bucuria le-a fost de scurta durata deoarece intr-o confruntare cu piratii lui Spanu atat L’Esperance cat si Pierre Vaillant dispar fara urma.

Timp de 5 ani Anton Lupan a cautat o urma a bunului sau prieten, iar sperantele i-au reaparut cand, din intamplare a dat peste epava fostei sale corabii. Anton Lupan e nevoit sa plece singur in calatoria peste Atlantic, cu destinatia Tara de Foc. Echipajul are parte de numeroase peripetii, infruntand piratii mauri si cautand sa-l scoata din incurcatura pe bucatar; care intra in bucluc facand mereu pariuri nechibzuite. Echipajul curajos reuseste sa treaca peste toate incercarile si il urmeaza increzator pe capitan in cautarea prietenului disparut.


Regia: Mircea Mureșan
Actori: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani
An: 1977
Gen: Actiune, Aventura, Romanesti, Seriale Online
IMDB: 8.9


Toate Episoadele din 1977-1978 intr-un singur video!