To Wong Foo Thanks for Everything Julie Newmar (1995)

Trei barbati din filmul To Wong Foo Thanks for Everything Julie Newmar online subtitrat, imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare. Dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

Telespectatorii pudibonzi sunt pierduti din start pentru ca farmecele celor trei puicute apetisante presupun pe langa vederi cat se poate de largi si libere si un stomac tare. Aceasta pentru ca ravisantele descendente din coasta adamica sunt interpretate de numitii Wesley Snipes, Patrick Swayze si John Leguizamo.

Cei trei masculi, nu de putine ori feroce in multe alte filme, interpreteaza trei travestiti de succes care atenteaza la pudoarea generala de-a lungul si de-a latul Americii. Asta pana sa ajunga intr-un bizar orasel din Nebraska unde isi intalnesc nasul cu n mare, in persoana unui serif homofob, interpretat de Chris Penn, care le pune gand rau languroaselor cadane. O aparitie inedita in aceasta comedie atipica este cea a actritei Stockard Channing.

To Wong Foo Thanks for Everything Julie Newmar (1995) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Trei puicuțe
Regia: Beeban Kidron
Actori: Wesley Snipes, Patrick Swayze, John Leguizamo
An: 1995
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.5


To Wong Foo Thanks for Everything Julie Newmar (1995) Online Subtitrat


Trailer Trei puicuțe (1995)