To Live and Die in Amsterdam (2016)

To Live and Die in Amsterdam (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Damian Chapa
Actori: Damian Chapa, Angelo Luciano Foleto, Alexandra Lowygina
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

<3Zc_Fmx5EuY/tladia" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer To Live and Die in Amsterdam (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=9vlSuXhujDE

Review To Live and Die in Amsterdam (2016)

Un agent Interpol trimite o misiune de a veni la Amsterdam, pentru a investiga un inel de droguri. Noul medicament acestea sunt de vânzare costa 100.000 $ un rezultat pozitiv, deoarece este nevoie de persoana Nirvana timp de două săptămâni. Captura este medicamentul Adrenalzon vine de la oameni morți și numai atunci când acestea au un sentiment sporit de teamă aproape de moartea lor cu privire la glanda lor adrenalina.

Cu alte cuvinte – cineva trebuie să moară pentru persoana pentru a obține doar un hit de droguri. Noul dealer-ul de droguri, rege PIN-ul Paradisco incepe a face o avere fiind singurul dealer Adrenalina din lume. Paradiso începe să preia întregul comerț de droguri în toată Europa. Singurul lucru care opreste acest nebun este chiar agentul Interpol căzut nebun, Swan, care nu pot par să renunțe la propriile sale dependențe. Singurul care crede Swan se poate dovedi demn din nou, este partenerul lui curajos, un agent Interpol rus sexy.