To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

O scrisoare de dragoste secreta a unei fete adolescente este expusa si provoaca un dezastru in viata ei de dragoste. Mi-a placut filmul To All the Boys I’ve Loved Before online subtitrat din acelasi motiv pentru care regizoarea Susan Johnson a decis sa-si adapteze romanul popular YA al lui Jenny Han.

“Exista atat de multa furie in lume acum, iar ura si neincrederea, pentru toti baietii pe care i-am iubit inainte, este dulce, bucuroasa si optimista”, explica regizorul.

In consecinta, in timp ce povestea To All the Boys I’ve Loved Before online subtitrat este previzibila si nu incearca sa sparga niciun motiv nou in genul de comedie romantica, filmul este, totusi, un film fermecator si distractiv, Netflix Original.

Daca aveti o dispozitie pentru o comedie romantica draguta si fermecatoare, as recomanda filmul To All The Boys I’ve Loved Before. Este de o ora si 39 de minute plina de divertisment. La urma urmei, dupa cum afirma Johnson: “Lucrurile care ne leaga ca oameni sunt identice. Dragoste, prietenie, familie, incredere … bunatate. Mai mult, fiecare dintre aceste lucruri, in fiecare zi, va face lumea un loc mai bun. “


Regia: Susan Johnson
Actori: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish
An: 2018
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.4


To All the Boys I’ve Loved Before (2018) Online Subtitrat