Ţinutul din mijlocul verii – August Osage County (2013)

Ţinutul din mijlocul verii – August Osage County (2013) Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Tracy Letts, Tracy Letts
IMDB: 7.2
Regia: John Wells
Actori: Abigail Breslin, Chris Cooper, Ewan McGregor, Julia Roberts, Margo Martindale, Meryl Streep


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ţinutul din mijlocul verii – August Osage County

Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

Acțiunea filmului se petrece într-o localitate din statul Oklahoma, în luna august, și urmărește relațiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate. Pe parcursul filmului suntem martorii unor certuri interminabile, dureroase și totuși amuzante uneori.

Dispariția lui Beverly Weston; fost poet celebru devenit alcoolic; și problemele cu drogurile ale lui Violet Weston; soția lui; reprezintă intriga acțiunii. Cuplul are trei fete: pe Barbara; profesoară la un colegiu în Boulder; Colorado; căsătorită cu Bill Fordham; cu care are o fiică de 14 ani; pe Ivy; care este profesoară la un colegiu local și pe care experiențele de viață au făcut-o cinică; și pe Karen; care locuiește în Florida; împreună cu logodnicul ei Steve; și care nu dorește să conștientizeze cât de nepotriviți sunt.

În situația dată; Barbara; fiica mai mare a soților Weston; se întoarce acasă după mai mulți ani în care nu-și văzuse părinții; venind însoțită de soțul ei; cu care nu se află în cea mai fericită perioadă a relației; deoarece aflase că o înșală cu una dintre studentele sale; și de fiica lor; Jean. La foarte puțin timp de la sosire sunt anunțați că Beverly a fost găsit înecat; iar Barbara merge să-l recunoască.