Ținta răzbunării – Straightheads (2007)

Ținta răzbunării – Straightheads (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Reed
Actori: Danny Dyer, Gillian Anderson, Adam Rayner
An: 2007
Gen: Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ținta răzbunării – Straightheads

Acest thriller violent si plin de tensiune are in centru o femeie din clasa de mijloc si un paznic, care dupa o noapte de pasiune petrecuta impreuna pornesc catre o petrecere mondena, care are loc pe munte. Pe drum intalnesc o banda de oameni inarmati si violenti, care il bat pe paznic si o violeaza cu salbaticie pe femeie. Dupa ce supravietuiesc acestei intamplari terifiante, cei doi se hotarasc sa se razbune. Reusesc sa faca rost de o arma si pleaca in cautarea celor care le-au distrus viata.

Un film destul de scurt, deși nu observați acest lucru când vizionați. Excelent pentru a vedea din nou pe scenă Gillian Anderson și, pentru a fi sincer, nu aș fi prezis acest rol pentru ea, totuși ea a fost foarte bine exprimată.

Personal m-am bucurat foarte mult de satira usor comedica care a trecut prin unele scene. Si cred ca Danny Dyer a ajutat cu asta. Este greu de spus dacă filmul ar fi putut fi mai puternic cu un alt bărbat de vârf. Dar Dyer îl joacă pe “bărbatul care se luptă cu emascularea lui”.

În mod categoric lipsit de profunzime, am plecat dornic să fi știut exact ce se întâmplă cu personajul Anderson și tatăl ei. Impreună cu dorința pur și simplu de a cunoaște mai bine caracterul lui Dyer.

Unele scene inconfortabile pe care le-am simțit nu erau întotdeauna necesare, deși ei ajută să-i dau filmului o înfricoșare pe care mi-a plăcut-o. Practic, a fost brutal real și onest, foarte ne-Hollywood. Aș putea spune chiria în loc să mă uit la cinema.