Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020)

In filmul Timmy Failure: Mistakes Were Made online subtitrat actiunea are, in prim-plan, un băietel de clasa a cincea (Winslow Fegley). Acesta se crede a fi șeful unei agenții de detectivi profesionisti. Înregistrând indicii pe un magnetofon vechi, purtând tot timpul o bandana rosie și însoțit de un prieten imaginar, un urs polar de 700 kg, Timmy își disprețuiește colegii și profesorii, pe cat de enervant, pe atat de deranjant.

Predestinat cu numele de familie „Failure”, dar crezând că este destinat „măreției”, Timmy crede că nu-l înțelege decat ursul său. Mama sa (Orphelia Lovibond) încearcă, dar este tot timpul plecata, avand doua joburi, lăsându-l pe Timmy cu propriile lui nazuinte. Imaginația vie a băiatului despre comploturi, care implică spioni ruși și colegi de clasă rai, îl face să aibă mereu probleme.

Neavand o figură paterna în viața sa, Timmy este încurajat de doi bărbați grijulii- politistul (Kyle Bornheimer) care se întâlnește cu mama sa, și consilierul perspicace al școlii (Craig Robinson) – mai bine să se adapteze realitatii fără sa renunțe la imaginatia sa.

Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020) Online Subtitrat


Regia: Tom McCarthy
Actori: Winslow Fegley, Ophelia Lovibond, Wallace Shawn
An: 2020
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.2


Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020) Online Subtitrat


Trailer