Time Traveling Bong (2016)

Time Traveling Bong (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Actori: Ilana Glazer, Paul W. Downs, Kevin Heffernan
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Time Traveling Bong

Ilana Glazer și Paul W. Downs a lovit show-ul lor “Broad City”. Au creat un special 4/20 comedie numit “Time Calatoriile Bong,” și este hilar.

Aceste două piste au o mare chimie împreună și sunt atât de distractiv sa ma uit pe măsură ce călătoresc prin timp împreună. Care se încheie în situații ridicole. Daca esti o piele de bivol istorie, un avocat de marijuana sau un fan al comediei. Veți găsi timp Călătorie plăcută Bong.

Acesta nu poate fi la fel de amuzant ca Broad City, dar este hilar nici unul-the-mai puțin. Ilana Glazer a crescut o bază mare fan foarte repede si timpul Bong Calatoriile va aduce doar mai mult. Acest lucru 3 episod special este în valoare de ceas și ați putea aștepta cu siguranta unele rade bune pe tot parcursul. Lovi cu piciorul din spate, un pachet Bong și bucurați-vă aventurile nebun și spiritual situaționale-comedie.

Trebuie să spun că scrierea în această serie este foarte amuzant. Partea mea preferata este Michael Jackson scena, unul dintre ei a scris cea mai strălucitoare comedie (aplauze a partenerului Ilana lui Abbie Jacobson de la Broad City, care au tăbărât această idee). Ele nu sunt doar concentrându-se pe furnizarea de linii de amuzant, dar, de asemenea, abordarea unele problemă cum ar fi rasa, femeile și egalitatea.

Interimar în această serie, de asemenea, foarte remarcabil, nu-mi pot imagina oricine altcineva face liniile lor de gluma, jocul lor a pus glume într-un alt nivel, nu cred că va fi amuzant dacă nu era cine le face acest lucru. Un lucru pe care-mi place este că seria este de numai 3 episoade, aș fi vrut să fie mai mult timp, dar este încă bine cu mine.


Trailer Time Traveling Bong