Tim & Faith Soul2Soul (2017)

Tim & Faith Soul2Soul (2017) Online Subtitrat


Regia: Dan Cutforth, Jane Lipsitz
Actori: Tim McGraw, Faith Hill
An: 2017
Gen: Documentare, Muzicale
IMDB: 8.3


Se lucreaza la subtitrare!

<0eL1C9HO0dA/Tim.and.Faith.Soul2Soul.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Tim & Faith Soul2Soul

Include spectacole live de la Tim McGraw și turneul mondial Soul2Soul de la Faith Hill din 2017, precum și un aspect intim în interiorul relației lor. Niciodată nu s-au văzut interviuri prezentate de-a lungul filmărilor din spatele scenei, capturarea chimiei pe și în afara scenei.

Astăzi, Showtime Networks a anunțat că premiul special de la premiile Grammy®, câștigător de premii, Tim McGraw și Faith Hill, TIM & FAITH: SOUL2SOUL, va avea premiera vineri, 17 noiembrie, la ora 9:00. ET / PT la SHOWTIME, on-air, la cerere și prin internet.

Speciala a fost împușcată în timpul verii în S.U.A., în acest an Soul2Soul The World Tour. Tim & Faith: Soul2Soul este regizată și executivă produsă de echipa de producție a filmelor Elves Magical, Dan Cutforth și Jane Lipsitz (Justin Bieber: Never Tell Never, Katy Perry: Part of Me). Documentarul turneu cuprinde spectacole live din turneul lor Soul2Soul, precum și acces fără precedent la Tim și Faith, cu interviuri care nu au mai fost văzute niciodată și în spatele scenei care capturau chimia lor de neegalat pe și în afara scenei.