Tigrul Misiune de salvare – Tiger Zinda Hai (2017)

Cand 25 de infirmiere indiene din filmul indian online Tigrul Misiune de salvare – Tiger Zinda Hai, sunt rapite de organizatia terorista ISIS; autoritatile nu au decat o sansa de a le salva: Tigrul (Salman Khan), cel mai eficient agent indian. Iar acesta e gata de orice pentru a-si indeplini misiunea.

Evenimentele din film sunt inspirate de un act terorist din 2014, cand organizatia ISIS a rapit zeci de infirmiere indiene aflate in orasul irakian Mosul. Scenariul muta povestea in Siria, unde actiunile liderului terorist Abu Usman (iranianul Sajjad Delafrooz) provoaca haos in regiune.

Cand Usman isi face cartierul general intr-un spital, unde sechestreaza 25 de infirmiere indiene si 15 pakistaneze; serviciile secrete din cele doua tari aflate in conflict sunt gata de orice pentru a le salva. Dinspre partea indiana, solutia este cat se poate de clara: rechemarea la datorie a Tigrului (Salman Khan); cel mai eficient agent secret indian, acum retras din activitate.

Tigrul: Misiune de salvare foloseste elemente familiare genului de actiune si arunca pe ecran, fara sa se zgarceasca, efecte speciale, cascadorii, urmariri cu masinile, explozii si rafale de gloante, astfel incat nici nu-i simti generoasa durata de 158 de minute. Da, scenariului i-ar fi prins bine sa fie mai scurt, dar Tigrul are parte de suficiente aventuri pentru ca publicul sa nu se plictiseasca.


Regia: Ali Abbas Zafar
Actori: Katrina Kaif, Salman Khan, Anupriya Goenka
An: 201
Gen: Actiune, Aventura, Indiene, Thriller
IMDB: 6.1


Tiger Zinda Hai (2017) Online Subtitrat