Tigrul alb – Belyy tigr (2012)

Medicii militari din filmul Tigrul alb – Belyy tigr online subtitrat care l-au tratat pe tanchistul Ivan Naydenov, grav rănit într-o luptă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, sunt consternați cănd văd cum acesta se vindecă miraculos după ce a suferit arsuri pe 90 % din suprafața corpului, concluzia fiind că pacientul s-a recuperat aproape în totalitate, doar o amnezie retrogradă afectându-i creierul.

Având în vedere faptul că trupele sovietice aveau mare nevoie de tanchiști, Ivan este trimis înapoi pe front. Exasperat de daunele provocate de un tanc german poreclit “Tigrul alb“, despre care se vorbește că ar fi posedat de un spirit malefic, însuși Mareșalul Zhukov ordonă construirea de urgență a unui tanc experimental T34 – 85 mult îmbunătățit, având misiunea de a localiza și a distruge tancul german care a făcut ravagii printre tancurile rusești.

Abia adus pe front, sub comanda lui Ivan ajuns acum sublocotenent, ajutat de serg. Kryuk pe post de ochitor și de încărcătorul Bredyev, T34 – 85 pornește în acțiune.

Tigrul alb - Belyy tigr (2012) Online Subtitrat in Romana


Alt titlu: White Tiger
Regia: Karen Shakhnazarov
Actori: Aleksey Vertkov, Vitaliy Kishchenko, Valeriy Grishko
An: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.1


Belyy tigr (2012) Online Subtitrat


Trailer