Thrissivaperoor Kliptham (2017)

Thrissivaperoor Kliptham (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ratheish Kumar
Actori: Asif Ali, Aparna Balamurali, Chemban Vinod Jose
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Thrissivaperoor Kliptham

David Pauly (Chemban Vinod Jose) și Joy Chembadan (Baburaj) au fost dușmani încă din copilărie. A existat un anumit incident asupra unei fete din școala lor, care le-a împins pe cele două într-o zi plină de ploi. Cei doi s-au luptat unii pe alții atât de mult încât orașul Thrissur știe foarte bine rivalitatea lor și știe ce s-ar întâmpla dacă cei doi urmau să vină față în față.

Cu Joy fiind acuzat că a încurcat ceremonia de logodnă a lui David, acesta din urmă decide că este timpul să se stabilească scorurile prin eliminarea ultimei lovituri care va fi fatală pentru adversarul său din zilele școlare.

Pentru aceiași, îi cheamă pe prietenii săi, dar se sfârșește prin a se lupta cu călugării angajați ai lui Joy. În acea perioadă, Girija Vallabhan (Asif Ali) intră în situație.

El este un tânăr care trăiește la periferia orașului Thrissur și se află într-o luptă cu unchiul său Chandu Menon (Sunil Sukhada). Care nu-i permite să profite de proprietatea familiei sau să o vândă.

Deci, ce se întâmplă cu evenimentele care urmează? :: Bhageerathy (Aparna Balamurali), o doamnă îndrăzneață și furioasă și șofer de ricșa auto. Devin, de asemenea, parte din viața lor, așa cum se vede aproape peste tot în oraș. Vallabhan, care vizitează orașul, ajunge, de asemenea, la o întâlnire cu ea, precum și cu David. Ca parte a unor evenimente care nu sunt atât de plăcute.

El decide să se alăture gangului lui David și, după ce a fost lovit de un baston în timpul unei lupte între David și echipa lui Joy, primește șansa și nu a fost niciodată mai fericit.