Three – San ren xing (2016)

Three – San ren xing (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Johnnie To
Actori: Louis Koo, Wei Zhao, Wallace Chung
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3HHNfdYX4ZM/33333" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Three – San ren xing

Dându-și seama că va fi arestat de poliție în timpul unei confruntări, un gangster se împușcă pentru a forța poliția să înceteze focul si să-l ducă la spital. Acolo el va pretinde că e omul lor, prin refuzul de tratament imediat pentru a aștepta ca subordonații săi să-l salveze. Cerându-și drepturile. Detectivul responsabil, cu toate acestea. Decide să-i joace în strună, în scopul de a prinde banda completă o dată pentru totdeauna.

Urmărind noul Johnny filme a devenit o datorie. Se pare ca un om bun UNDE AJUNGE și DETECTIVI MAD vor fi cei mai buni ieșim din el. Dar noul său film de trei intrigă.

Pentru un pasionat de film poate fi văzut ca moștenitorul marilor filme de kung fu din Hong Kong. Este un film polițist stabilit în secția de urgență a Spitalului Victoria. In urma unor prim-planuri sangeroase de foraj în cranii în sala de operație. Ne mutăm în complot cu penale Wallace Chung lovitura fiind cu roți în de urgență încătușat de targa lui.

Dr. Vickie Wei Zhao (SHAOLIN SOCCER, RED CLIFF) este deja sub focul de la un pacient după operație ei l-au lăsat paralizat. El scuipă pe ea și o numește “Gunoiul Doctor” și rata ei de succes nu se îmbunătățește. Ea este în contradicție cu Pentru regulate, pietros ofițer de poliție cu care se confruntă Louis Koo, care se simte tratează Chung inumani. Doctor și polițist a lua în conflict cu cererea lui Chung pentru “apel telefonic pe care acesta are dreptul de asemenea, cu pacientul citând hipocratic jurat ei (în limba engleză) – scenă bun.


Trailer Three – San ren xing