This Is Your Death (2017)

This Is Your Death (2017) Film Online Subtitrat


Alt titlu: The Show
Regia: Giancarlo Esposito
Actori: Famke Janssen, Josh Duhamel, Sarah Wayne Callies
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis This Is Your Death

Filmul este o satiră care aduce în vizor dezbinarea umanității într-un moment în care oamenii, desi sunt în căutarea unei legaturi mai puternice, par a fi mai conectați la telefoanele, calculatoarele și televizoarele lor, vizionând realitatea existenței lor printr-o percepție scriptată.

This Is Your Death spune povestea reality show-ului primit cu mare entuziasm de catre public și în care moartea reprezintă sursa principala de divertisment. Toti concurentii care participă la acest eveniment își vor lua viața în zadar, moartea lor fiind doar în scopul divertismentului.

Ryan găzduiește un spectacol în care oamenii se sinucid pentru banii pe care îi lasă apoi celor dragi lor. Acest spectacol devine din ce în ce mai straniu în momentul în care gazdei show-ului; i se ordonă să facă orice pentru a crește ratingul acestui eveniment. Într-o lume în care compasiunea și empatia sunt artificializate de către tehnologia în care oamenii își pierd umanitatea; este oare posibil să mai trăim cu adevărat?