Thirst Street (2017)

Drama romantică a regizorului Nathan Silver “Thirst Street” urmărește un amor de furie al unui însoțitor de zbor spre un barman parizian, dar în timp ce aceasta este o descriere adecvată a premiselor filmului, nu captează destul de mult ceea ce îl face interesant. Este un portret de obsesie care nu caricaturiază și nici nu ridiculizează, o explicație empatică a dorinței și a limitărilor sale inerente, precum și un studiu psihologic opac care se potrivește cu misteriile misterioase ale vieții.

“Nici o fericire mare nu vine fără mari dureri”, spune intonatorul naratorului (Anjelica Huston), cu ghinion, dar cu căldură. Este modul de operandi al filmului, dar Silver si co-scriitorul sau C. Mason Wells nu se sterg niciodata de implicatiile periculoase; periculoase ale platitudinii, mai ales in legatura cu pasiunile concurente ale personajelor; si totusi o fac cumva cu afectiune.

După moartea iubitului ei, Gina (Lindsay Burdge), înfrântă de durere, se alătură barmanului carismatic Jerome (Damien Bonnard); care se află într-o staționare din Paris. Deși Jerome adoptă clar o viziune politicos detașată față de Gina, ea decide în mod independent că trebuie să fie în viața lui Jerome. Încercările timpurii ale lui Jerome de a lăsa Gina să cedeze cu ușurință în mod previzibil, iar în curând se lasă de treabă; se mută într-un apartament de lângă Jerome (fără să știe, bineînțeles) și începe să lucreze la clubul său.


Regia: Nathan Silver
Actori: Anjelica Huston, Esther Garrel, Damien Bonnard
2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Thirst Street (2017) Online