Things to Come – L’avenir (2016)

Things to Come – L’avenir (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mia Hansen-Løve
Actori: Roman Kolinka, Isabelle Huppert, Edith Scob, André Marcon
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Things to Come – L’avenir

O profesoară de filosofie este nevoită să treacă peste pierderea mamei, pierderea serviciului şi relaţia nesinceră cu un soţ care o înşală

Viață reinventată (titlul francez: L’Avenir) este un film franco-german de dramă, scris și regizat de Mia Hansen-Løve având-o ca principală pe Isabelle Huppert. Filmările principale au început pe 22 iunie 2015 în Paris. A fost selectat pentru a concura la cea dea 66a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin pentru Ursul de aur. La Berlin, Hansen-Løve a câștigat Ursul de argint pentru cel mai bun regizor.

Nathalie predă filosofia la un liceu din Paris. Este pasionată de meseria ei și se bucură în special de acea plăcere de a gândi. Căsătorită cu un profesor tot de filozofie, cu doi copii, ea își împarte timpul între familie, foști studenți și mama ei foarte posesivă. Într-o zi, soțul Nathaliei o anunță că o părăsește pentru o altă femeie. Cu toată libertatea venind aproape neașteptată asupra ei, soțul părăsind-o, copiii plecând la casele lor, mama îi moare, Nathalie își ia pisica și decide că trebuie să-și reinventeze viața.

Și apoi există Pandora. Acest lucru este obez pisica, voită, toate-negru, care Isabel moștenește de la mama ei, este alergic la și nerăbdător cu. Si în cele din urmă pleacă la retragerea lui Fabien. Departe de Pandora tradiționale, care a declanșat vânturile rele din lume, aceasta este o reluare cheie minoră a temelor Isabel. Rasfatate de mama lui Isabel, Pandora se ascunde de oricine intră în altă plat amanta ei. Ea e grea pentru a purta, la fel ca sarcinile nedorite noi toți am forța de tracțiune în mod periodic asupra noastră.


Trailer Things to Come – L’avenir