They’re Watching (2016)

They’re Watching (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jay Lender, Micah Wright
Scenariu: Jay Lender, Micah Wright
Actori: Mia Faith, Kris Lemche, David Alpay
Anul: 2016
Gen: Comedie, Groaza, Thriller
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrare!

“They’re Watching”, apoi devine mai rău, cu o pastișă a unui “Vanatorilor House” program de televiziune prin cablu în stil, acesta chronicling căutarea unui californian dippy de o anumită vârstă (Brigid Brannagh), în căutarea unui domiciliu în Moldava, un țară din Europa de est a antichității infricosatoare. Culoarea locală este asigurată prin intermediul unui agent imobiliar nativ numit Vladimir; actorul Dimitri Diatchenko aplică toată subtilitatea unui mediu “Yacht Rock” schiță interpret pentru rolul său aici. Odată ce episodul se încheie cu Becky lui Branagh, stabilindu-o casă care ramolit dă un nou sens termenului “They’re Watching”, vom merge mai departe câteva luni. Și, dacă ești eu, ești consternat să afle că acest film întreg va fi o altă afacere a găsit-înregistrări, pentru că acum suntem într-o dubă cu trei membri ai echipajului de spectacol casa de vânătoare, înapoi în Moldava pentru m urmare. Nu e Alex (Kris Lemche) La suportabil motormouth sexiste tocilar; Greg (David Alpay), tipul mai liniștit studly; și Sarah (Mia Faith), nepoata unui producător care a mers la film școală și este atractiv. Vei vedea dinamica care va dezvolta aici, care câștigă mai mult “intriga”, atunci când Alex descoperă că Greg a fost în Afganistan. Se adaugă la volatilitatea mix-ului este show-ului aparent cățea pe roți gazdă Kate (Carrie Genzel), care nu îi place nimic mai mult să țipe invectivă la subordonații ei.

Și există o mulțime de invective care urmează să fie țipau in filme online They’re Watching. Co-scriitori și co-directori Jay împrumutător și Micah Wright ia o jumătate de oră întreagă pentru a începe chiar introducerea punctelor de complot care vor duce la oameni obtinerea capetele lor divizat deschis cu axe. Greg și Sarah excita unele ostilitate de localnici prin prăbușirea o înmormântare cu camerele lor de pe, dar real deschizător de ochi este miracolul casei lui Becky, care este acum o cabana frumos decorate și numit. Ceva ciudat, și care implică broaște, este pe jos. Vom afla vreodată? Greg va dezvălui vreodată povestea lui Afganistan? Știm cu toții știm răspunsurile la aceste întrebări.

caractere incredibil de iritant al filmului They’re Watching ma făcut să ne amintim de ce doar am avut nevoie vreodata sa ma uit la “The Blair Witch Project” o dată, și șchiopăta ei,, plotlines Narcotizant trase afară și fire tematice xenofobe ma făcut să mă gândesc gânduri foarte, foarte amabili despre Eli Roth “Hostel “filme, care cel puțin au o eficiență nemiloasă merge pentru ei. Odată ce materiale pirotehnice de groaza filmului They’re Watching sunt dezactivate, efectele speciale au, uneori, simt de o producție Charles Band pentru 1980, adică, pentru cei care nu sunt familiarizați cu această ieșire, un fel de placut brânzos si … ei bine, placut brânzos, asta e tot. O oră și cincisprezece minute de plictiseală este prea mult timp să aștepte timp de două sau trei minute de placut cheesy.