They’re Inside (2019)

Când două surori din filmul They’re Inside (2019) online subtitrat se duc într-o cabină izolată din pădure pentru a filma un proiect de pasiune, secretele familiei încep să se încurce, la fel cum străinii mascați își filmează un proiect de pasiune propriu.

They're Inside (2019) Online


Regia: John-Paul Panelli
Actori: Karli Hall, Amanda Kathleen Ward, Sascha Ghafoor
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 5.1


They’re Inside (2019) Online


Trailer


Review They’re Inside (2019)

Directorul Robin (Karli Hall) din They’re Inside a închiriat o cabană în pădure pentru a filma un film foarte personal, în esență despre relația ei nu întotdeauna ușoară cu soțul ei Max (Schuyler Brumley) și nu a adus decât un echipaj de schelet.

Actori Joanna (Chelsea D. Miller) și Aaron (Sascha Ghafoor), tipul de cameră Doug (Jake Ferree) și sunetul Cody (Amanda Kathleen Ward), care, de asemenea, se întâmplă să fie sora ei. Filmul devine destul de intens, așa cum Robin atinge unele aspecte cu adevărat sensibile – dintre care multe se referă de fapt la Cody, mai degrabă decât la ea. Cody se simte înșelat de acest lucru și suspectează că Robin face în secret un documentar despre ea (din moment ce Robin a filmat în spatele scenei destul de tot timpul tot timpul), încercând să o facă să se topească pe film.

În afară de aceasta din They’re Inside, totuși, izolarea relativă a locului se află pe nervii tuturor, mai ales că vecinii lor (Matthew Peschio, Alex Rinehart) sunt ciudați. Și, bineînțeles, nu există recepție telefonică în locul respectiv, iar atunci când linia telefonică se oprește și mașina nu mai pornește, apare o panică ușoară – și ar trebui, pentru că există doi psiho mascați acolo, care intenționează să uciderea acestora.

Dar nu sunt doar brute fără minte in 2019 subtitrate in romana, au plasat camere de fotografiat peste tot în cabină pentru a … Să spunem că intențiile lor sunt mai rele decât letale.

Sunt intr-adevar este un film They’re Inside foarte neobisnuit, indiferent de modul in care te uiti la el: Da, este un film filmat, si da, are multe aspecte ale unui slasher, dar din nou este si un studiu de caractere, si arată unele tendințe arthouse – și este într-un fel oarecum întoarse într-un întreg coerent care uneori pare să-i conducă telespectatorii rătăcit cu bucurie, jucând cu convenții de gen și așteptările audienței.

Iar datorită unui scenariu solid, a unei distribuții solide și a unui efort regizoral care nu uită să creeze suspans în ceea ce privește abordarea filmului, aceasta funcționează ca un farmec.