They Remain (2018)

Doi cercetători din They Remain (2018) care, cândva, au avut şi o relaţie romantică, sunt însărcinaţi cu investigarea unor comportamente nenaturale ale animalelor din zona unui complex aparţinând unui cult asemănător celebrei familii Manson.

Laird Barron este autorul mai multor cărți, printre care “The Croning”, “The Imago Sequence”, “Occultația”, “Lumina este întunericul” și “Lucru frumos care ne așteaptă pe toți”. În ciuda acestei impresionante liste de titluri, “They Remain” este primul film care se adaptează de la opera lui Barron.

În groază, există ceva cunoscut sub numele de “arderea lentă”, un film care se bazează mai mult pe construirea unui sentiment de tensiune și ton, mai degrabă decât o înfricoșătoare înfricoșătoare înfricoșătoare. “They Remain” se îndreaptă cu siguranță spre metoda ardere lentă, deși unii ar putea să se îndoiască dacă a fost realizat. Filmul poate fi destul de descris ca fiind “minimalist” și, ca atare, telespectatorii pot găsi că arde foarte puțin. Plăcerea subțire răsplătește în cele din urmă?


Regia: Philip Gelatt
Actori: William Jackson Harper, Rebecca Henderson
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.2


They Remain (2018) Online