They Look Like People (2015)

They Look Like People (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Perry Blackshear
Actori: MacLeod Andrews, Evan Dumouchel, Margaret Ying Drake
An: 2015
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis They Look Like People

Christian si Wyatt se revad dupa mai multa vreme dupa ce Christian il invita pe Wyatt sa stea o perioada in apartamentul sau. Wyatt a devenit o persoana taciturna, inchisa dupa despartirea de logodnica sa in timp ce Christian si-a pierdut iubita din cauza egoului sau nemasurat si ambitiilor sale.

Christian il invita pe Wyatt la intalnirea stabilita cu Mara, colega sa spunandu-i ca a rugat-o pe Mara sa isi aduca prietena, pe Sandy. Insa Sandy este nevoita sa isi petreaca seara la spital in urma unei cazaturi. Dupa ce Christian adoarme, Wyatt primeste un apel telefonic anonim. In care o voce ii spune ca mai are foarte putin timp la dispozitie sa se salveze, ca trebuie sa paraseasca orasul de urgenta pentru a se salva de o invazie demonica.

Filmul a face o treabă excelentă în echilibrarea mai multe elemente excentrice ale premisa cu unele interacțiuni foarte reale. Si de divertisment între cele două conduce de sex masculin. Acești oameni sunt mari la ceea ce fac, iar chimia lor este cu totul evidentă în ușurința în care scene de tranziție. De la faza de inima usoara sa se teama pline de tensiune. Aceștia doi, evident, s-au înțeles în timpul producerii acestui film. Si arată în produsul final (Singurul aspect în care multe dintre aceste tipuri de filme nu nu are o chimie între actorii lor), în mod clar.


Trailer They Look Like People