They Live (1988)

They Live (1988) Film Online Subtitrat

Regia: John Carpenter
Actori: Roddy Piper, Keith David, Meg Foster
Anul: 1988
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 93 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

They Live este povestea unui bărbat obișnuit pe nume John Nada, care într-o zi ca oricare alta găsește o pereche ciudată de ochelari, cu care poate vedea adevărata față a oamenilor. Multe persoane din oraș sunt de fapt extratereștri de pe planeta Andromeda, și au devenit membri importanți ai societății noastre in They Live. Nada trebuie să-i găsească pe ceilalți oameni care știu despre ce se întâmplă, și să li se alăture în lupta împotriva creaturilor extraterestre. El pornește într-o “cruciadă” în încercarea de a-i opri și distruge pe acești invadatori, care sunt vinovați de emisiile de dioxid de carbon și de metan cu care speră să transforme atmosfera terestra într-una propice lor.

Nada descoperă repede ochelarii de soare au proprietăți unice. După punerea ei, lumea din jurul lui apare în alb-negru. De asemenea, ei îi permit să vadă că mass-media și publicitate ascunde comenzile totalitare subliminale omniprezente să se supună, consuma, reproduce, și să se conformeze in filmul They Live. Mulți oameni în poziții de bogăție și de putere sunt de fapt extratereștri umanoizi cu fețe-craniu asemănător. Într-un magazin alimentar, Nada se confruntă cu o femeie străină care vorbește apoi în ceas de mână ei, notificând alții despre el. Doi ofițeri de poliție străin încerca să rețină Nada, dar el le ucide și ia armele. El merge pe o sindrofie de fotografiere, omorând mai mulți străini care se întâlnește într-o bancă din apropiere. El vede o Vanish folosind ceas de mana ei. Nada scapă, distrugând un mic, care zboară-farfurioară cum ar fi drone de supraveghere extraterestră și luând un asistent director de cablu 54 numit Holly Thompson (Meg Foster) ostatic. La ei acasă deal-top, Nada încearcă să o convingă de adevăr. El începe, de asemenea, sufera migrene dureri de cap, ca urmare a utilizării ochelarilor. Holly găsește povestea lui absurdă. Prinderea l ignora, Holly îl shoves printr-o fereastră și face apel la poliție. Nada se prabuseste un deal abrupt și scapă, lăsând în urmă ochelarii de soare din They Live.

Acum un fugar, Nada se întoarce pe alee unde găsește coșul de gunoi, care a avut loc celelalte pahare este gol. Cu toate acestea, el preia cutia dintr-un camion de gunoi din apropiere. Se întâlnește pe Frank Nada, care este acum un fugar căutat, să-i dea salariul lui. Cu toate că Nada spune povestea lui They Live, Frank nu îl crede și spune Nada că vrea nimic de-a face cu el. Nada se angajează într-o luptă de stradă extins cu Frank, încercând să-l forțeze să-și pună o pereche de ochelari de soare. În cele din urmă, după obținerea mâna de sus, Nada pune ochelarii de pe Frank care înțelege acum. Cei doi au o camera de hotel pentru a discuta despre situația lor. Gilbert (Peter Jason), un membru al cocioabe, îi descoperă și îi anunță despre o întâlnire secretă cu alți activiști.