They Found Hell (2015)

They Found Hell (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Nick Lyon
Actori: Kabby Borders, Mirela Burke, Hunter Canedy
Anul: 2015
Gen: Groaza, Fantezie, Aventura
Durata: 87 minute
IMDB: 5.1

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Efectele de machiaj in acest film They Found Hell sunt pline de culoare și imaginație. Este ca și în cazul în care producătorii de la SyFy au recrutat cei de la spectacol Faceoff pentru a face aceste creaturi infernal. În plus, au existat, de asemenea, marionete lipitoare gigantice care au fost foarte înfiorător în căutarea și a condus la o scenă foarte convingătoare și sângeros în cazul în care unii prieteni au trebuit să folosească un topor pentru a elimina lipitori din stomacul unui companion si apoi cauteriza rana. Seturile de au o stare de spirit abandonată ireale care o face sa para ca si cum au fost filmate în orașul fantomă Pripyat, unde a avut loc dezastrul de la Cernobîl.

Acting este corect cel mai bun caz, variind de la liceu calitate de student la teatru mestecat peisaj “Chiar am nevoie de asta pentru a face chirie.” Dialogul este cliseele și într-adevăr evident. De îndată ce elevii ajung la Iad ei găsesc un semn cu Inferno Dante a citat, “Abandon orice speranță voi toți cei care intră aici.” Ei par să fie dabbling știință nebun, care este necunoscut pentru propria lor profesor, deoarece, la găsirea de ce au făcut-o el spune: “Prostii. Ce au făcut? “Studenții nu păstrează chiar și masca de oameni de știință pentru mult timp după intrarea în iad și intră rapid în rolurile de idioți film They Found Hell de groază. Ele nu sunt curioși cu privire la situația lor și ei fac presupuneri sălbatice.

Creaturile CG nu sunt tot ceea ce mare in They Found Hell. Există fiare cu aripi și un cuplu de creaturi care arata ca acestea au fost inspirate din cele adanci Lovecraft lui. Apoi, există câini și plante CG. Nu sunt sigur de ce au simțit nevoia de a face câini CG când ar fi fost, probabil, mai ieftin de a utiliza mai mulți câini antrenați pentru cascadorii și s-ar uita mai puțin o caricatură. Același lucru poate fi spus pentru plantele în mișcare. Având în vedere că Evil Dead a avut un atac de plante in 1981 spune multe lucruri pe care oamenii simt nevoia de a utiliza computerele acum pentru a anima acest tip de efect.