They Came Together (2014)

They Came Together (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Michael Showalter, David Wain
IMDB: 5.5
Regia: David Wain
Actori: Paul Rudd, Amy Poehler, Bill Hader


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis They Came Together

Film atipic, o comedie anti-corporatista, pelicula se vrea a fi o semi-parodie la You Got Mail, una dintre cele mai cunoscute povesti romantice din anii ’90.

Nu eram sigur ce să aștept să intru în acest film. Se părea că se va distra la romcomuri, păstrând încă o poveste fundamentată și o adevărată poveste de dragoste. Da, nu e cazul deloc.

Ei au venit împreună este simbolul meta-comediei. Nu se ia niciodată în serios pentru o secundă și continuă să vă bată cu glumă după glumă după glumă, falsificând aceleași trupe romantice de comedie pe care le-am văzut de un miliard de ori. Poate că sună repetat și poate fi uneori (unele scene merg prea mult), dar este și cea mai recondiționată satiră pe care am văzut-o de multă vreme. Nu există nici un punct în care ar trebui să analizați complotul acestui film. Dacă o faci, ești un idiot. Simplu ca asta. Filmul este o glumă lungă – dacă vrei o integritate artistică în comediile tale, atunci acest film nu este pentru tine. Dacă vă place să râzi în detrimentul romcomilor brânzetnici, atunci sunteți în favoarea unui adevărat tratament.