These Final Hours (2013)

These Final Hours (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, SF, Thriller
Producator(i): Zak Hilditch
IMDB: 6.7
Regia: Zak Hilditch
Actori: Sarah Snook, Jessica De Gouw, Daniel Henshall, Angourie Rice


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis These Final Hours

Un tânăr obsedat de propria-i persoană reușește ca în ultima zi pe Pământ să salveze viața unei fetițe ce este în căutarea tatălui ei. Relația lor, în cele din urmă îl conduce pe tânăr pe calea spre mântuire.

Au existat un număr de reprezentări cinematice in These Final Hours despre modul în care s-ar putea aflăm trăind în ultimele zile înainte de anihilarea iminentă a planetei noastre. Variind de la reflectarea liniștită a dramei canadian “Last Night”. Pentru a nonsensul exagerată a epic dezastru ” 2012 “într-o oarecare giugiulindu simplu, cu Keira Knightley în comedia ciudate”. Caut prieten pentru sfârșitul lumii “.

Cel mai recent film These Final Hours a prezenta telespectatorilor cu o privire la ultimele ore ale omenirii este un import australian intitulat, corespunzător suficient, “acestor ore finale” și în timp ce ea are câteva lucruri de interes merge pentru ea, acest efort cu buget redus sfârșește ajunge la concluzia sa neapărat previzibil în prea multe feluri inutil previzibile.