Thegidi (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Thegidi (2014) Film Online Subtitrat


Regia: P. Ramesh
Actori: Ashok Selvan, Janani Iyer, V. Jayaprakash
An: 2014
Gen: Crima, Indiene, Mister, Thriller
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Thegidi

Un ofițer de zidărie intră în mâinile unor agenți falsi, care declanșează repercusiuni care se termină în serii de evenimente de masacru.

În timp ce citisem operele anterioare ale acestui auteur, am încercat să revizuiesc această mișcare, laudând-o în cer și înapoi. Curiozitatea mea, inutil să spun, a fost piratată și am încercat să-i urmez eliberarea. Ei au numit-o în limba locală, deși prefer să vizionez filme Thegidi online subtitrat în limba locală în regiunea în care sunt făcute, nu aveam această opțiune.

Am întârziat să ajung la spectacol și am ratat destul de puțin inițial. Dar sunt sigur că nu mi-a fost dor de mult, deoarece scena în care am intrat a fost cea în care protagonistul primește “misiunile” sale din filme indiene online Thegidi. Ceea ce urmează este ceva interesant și roman în filmele indiene, altul decât pentru “Manorama cu șase picioare sub”, care în sine a atras mai mult decât inspirația din “Chinatown”.

Arată modul în care un detectiv novice merge după subiecți / cariere. Și, deși este vorba despre clișeul, despre romantismul de dans, Indian-ishtyle, plin de montaje muzicale, reușește să-și păstreze atenția pe tot parcursul runtime-ului. prin utilizarea unor flashback-uri care ne arată ce a pierdut protagonistul (poate) în momentul în care un lucru a fost condus de el prima dată.