Theeran Adhigaaram Ondru (2017)

Theeran Adhigaaram Ondru (2017) Film Online Subtitrat


Regia: H. Vinoth
Actori: Karthi, Rakul Preet Singh, Abhimanyu Singh
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Indiene, Thriller
IMDB: 8.8


Se lucreaza la subtitrare!

<266MeItntmg/Theeran_Adhigaaram_Ondru.2017.480p.WebDL.AVC.AAC.ESub.DTOne.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Theeran Adhigaaram Ondru

Theeran Adhigaram ondru este destinat să devină unul dintre cele mai bune filme de politie care au fost făcute vreodată în industria cinematografică din Tamil. Au fost depuse multe eforturi în scrierea scenariului și a scenariului în care se poate vedea clar efectul acestuia pe ecran. În tot filmul nu au existat găuri de complot sau gafe logice care m-au deranjat deoarece nu era nimic suficient de mare pentru a observa. De exemplu, telefoanele mobile folosite de caractere erau reprezentative pentru perioada în care se află filmul. De la telefoanele mobile Nokia 1100 și Motorola Flip la telefoanele cu ecran tactil, telefoanele mobile s-au schimbat treptat în mâinile personajelor.

Unul dintre succesele principale ale acestui film, așa cum văd, este modul în care au stabilit fiecare personaj din film. Aproape toate personajele proeminente au o poveste înapoi, iar regizorul a făcut multe cercetări despre tehnicile de dacoit. Si de investigare penală folosite de rezolvarea crimelor. Prima parte a filmului prezintă o serie de furtuni cu sânge rece. Care sunt împușcate foarte realist, iar scenariul implică faptul că am simțit că am fost martorii primei mâini. Si că nu au terminat sau exagerat nici o secvență de acțiune în film, toate arata foarte realiste.

Spre deosebire de alte povești de polițiști în care protagonistul va reuși în mod miraculos să rezolve crima. Ca și cum Sherlock Holmes ne explică cum se face, în acest film. Deși există o referire la Sherlock Holmes. Intreg procesul de investigare este legat de realismul această lume materială. Regizorul a făcut o treabă excelentă în a explica acțiunile personajelor fără să ne plictisească cu o voce lungă.