The Zero Theorem (2013)

The Zero Theorem (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Fantezie
Producator(i): Pat Rushin
IMDB: 6.1
Regia: Terry Gilliam
Actori: Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Rupert Friend, Emil Hostina, Lily Cole, Tilda Swinton


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Zero Theorem (2013)

The Zero Theorem il are in prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un barbat emotiv care traieste intr-o biserica si care si-a petrecut majoritatea vietii asteptand un apel menit sa-i defineasca viata. Lucreaza pentru corporatia Mancorp si nu intra in contact cu nimeni in afara de supraveghetorul sau, Joby (David Thewlis).

Dorinta sa de a lucra de acasa tocmai pentru a astepta apelul ii este indeplinita de liderul lor, Management (un Matt Damon care isi face intrarea intr-un costum cu imprimeu de leopard) in schimbul muncii sale in cadrul proiectului “The Zero Theorem”, o ecuatie prin care se demonstreaza ca 0=100 si care sugereaza ca existenta este inutila.

Teribil de asemănător pentru mintea mea cu “Brazil”; “The Zero Theorem” se foloseşte de un decor dubioşel şi o tentă fantastică pentru a arăta realitatea cui are ochi să o vadă. Qohen; personajul principal; este un om inteligent; neadaptat tendinţelor societăţii actuale. Realizează că ar fi mult mai productiv dacă ar lucra de acasă; dar singurul mod de a cere acest lucru “conducerii” este acela de a merge la o petrecere.