The Wrong Side of Right (2016)

The Wrong Side of Right (2016) Film Online Subtitrat

Alt titlu: The Dog Lover
Regia: Alex Ranarivelo
Actori: James Remar, Lea Thompson, Jayson Blair
Anul: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.4

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer The Wrong Side of Right (2016)

Review The Wrong Side of Right (2016)

SP Steven Paul Eliberarea a incheiat un acord cu ESX Entertainment pentru drepturile de distribuție interne la drama “The Dog Lover: partea greșită pe dreapta”. A învățat în mod exclusiv.

“The Dog Lover” stele James Remar, Lea Thompson, Jason Blair și Alison Page (fotografia de mai sus). Alex Ranarivelo este directorul, filmul in care un activist pentru drepturile animalelor, sub acoperire. Pentru a expune o operațiune de câine de reproducere la scară largă.

Filmul este programat pentru lansare prin eliberarea SP și Sony Pictures Home Entertainment in aceasta vara. Cu o deschidere de teatru inițială de cel puțin 20 de orașe din SUA, cu o zi și data de lansare simultana VOD.

Forrest Lucas si Ali Afshar a lui ESX Entertainment a lansat în iulie și este specializată în filme cu bugete sub 10 milioane $ cu teme de inspiratie. Lucas este fondatorul si proprietarul Lucas Oil Products.

SP a semnat un contract Eliberarea de ieșire multi-ani anul trecut cu Sony Pictures Home Entertainment. Acesta intenționează, de asemenea, o eliberare de teatru de vară pentru “JL Ranch”, cu Jon Voight, Melanie Griffith și James Caan.

Paul are producătoare de credite pe “Ghost Rider” și filme “Tekken” și viitoarea “Ghost in the Shell”, cu Scarlett Johansson.

SPI lui Pavel a devenit una dintre cele mai active societăți independente de la Hollywood pe piață în plină expansiune din China. Soi raportat în octombrie că a susținut viitoare Nu Image / Millennium filme “Expendables 4” și “securitate”. In numele SSXH Beijing și Max Distribution Screen Film pentru investiții de capital, care să prevadă drepturi de distribuție din China.