The Wrong Missy (2020)

Filmul The Wrong Missy (2020) online subtitrat se deschide cu Tim (David Spade) la o primă întâlnire si afla că femeia cu care se vede la blind date este sotia lui Roman Reigns. Desigur, chiar înainte de a merge incepe intalnirea, adevarata partenera (Lauren Lapkus) apare pentru a-i spune că ea a aranjat totul. Ei bine, prima întâlnire se degradeaza și include o sabie, o fuga pe geamul băii și o gleznă accidentata.

La trei luni după acel dezastru se afla intr-un aeroport, ciocnindu-se de o femeie, pe nume Missy (Molly Sims), și au avut un moment, o conexiune, prima persoană de cand mariajul sau s-a destrămat. Ei bine, urmeaza retragerea companiei, iar fosta sa logodnică Julia (Sarah Chalke) își aduce noul iubit, Rich (Chris Witaske), așa că Tim are o șansă și o invită pe Missy în Hawaii … și cred că puteți spune din titlu ce se întâmplă.

Ar trebui să spun că am descoperit că multe filme recente Happy Madison sunt un adevărat hit and miss. Așadar, a existat o mică trepidare la început, dar filmul este destul de bunicel in a uni oameni. O parte a rezultatului se datoreaza faptului ca acesta este poate unul dintre cele mai notabile roluri ale lui David Spade. Considerand punctul vietii in care Tim se afla, suprapus cu nebunia pură a lui Missy, rezulta sursa de comedie si divertisment a filmului.

Venind vorba de comedie, există un moment în care vei descoperi, pe calea grea, dacă acest film este sau nu pentru tine.

The Wrong Missy (2020) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Cealaltă Missy
Regia: Tyler Spindel
Actori: David Spade, Nick Swardson, Geoff Pierson
An: Filme Online 2020
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.1


The Wrong Missy (2020) Online Subtitrat


Trailer