The Wretched (2019)

In filmul online The Wretched (2019) avem povestea unui adolescent care petrece timp cu tatăl său, parintii lui fiind despartiti. In ciuda tensiunii dintre ei, începe să creadă că se întâmplă ceva ciudat in casa vecinilor. La FrightFest în 2018 am inteles ca a fost rulata o scurta reclama inadecvata, cu câteva filme despre călugărițe. FrightFest 2019 părea să facă ceva similar cu filme ce implică culte și alte aspecte folk-horror.

The Wretched a fost scris și regizat de The Pierce Brothers și trebuie să mentionez că povestea are câteva răsuciri și surprize interesante, inclusiv o întârziere în trecerea zilei, pe care am crezut-o foarte inteligentă și a funcționat bine.

Ideea unei creaturi ce te poate face să uiți oamenii este inteligentă și am crezut că filmul o dezvolta bine; este foarte bine regizat, The Pierce Brothers construiește treptat tensiunea, oferind filmului suspans, fara sa-ți insereze sperieturile la care te astepti. Este un film înfiorător uneori, si în acelasi timp vă face sa va întrebați ce o sa se intample mai departe.

The Wretched (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Brett Pierce, Drew T. Pierce
Actori: John-Paul Howard, Piper Curda, Jamison Jones
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 6.0


The Wretched (2019) Online Subtitrat


Trailer