The World According to Garp (1982)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

Robin Williams joaca rolul lui T.S.Garp in filmul The World According to Garp online subtitrat, fiul unei feministe excentrice si neortodoxe, Jenny Fields (Glenn Close, in filmul ei de debut). Jenny se straduieste din rasputeri sa-i dea fiului ei o educatie nonconformista, insa orice efort de a-i oferi o viziune cat mai ampla asupra vietii ii starneste lui Garp noi temeri si fobii.

Singurul lucru pe care Garp si-l doreste din tot sufletul este sa devina scriitor si sa traiasca o viata normala si linistita alaturi de familia lui. Este pe punctul de a reusi, insa publicarea primului lui roman coincide cu aparitia primului manifest feminist al mult mai celebrei Jenny.

Desi se bucura de succes si este fericit alaturi de sotia lui, Helen Holm (Mary Beth Hurt), Garp nu se poate abtine sa nu o invidieze pe curajoasa lui mama. Faima ei devine o povara insuportabila pentru el; motiv pentru care porneste un razboi cu ea si cu tot ce ar putea deveni o amenintare pentru familia lui.

The World According to Garp (1982) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Lumea văzută de Garp
Regia: George Roy Hill
Actori: Robin Williams, Mary Beth Hurt, Glenn Close
An: 1982
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.2


The World According to Garp (1982) Online Subtitrat


Trailer The World According to Garp (1982)


The World According to Garp (1982)
The World According to Garp (1982) Online Subtitrat in Romana

Robin Williams joaca rolul lui T.S.Garp in filmul The World According to Garp online subtitrat, fiul unei feministe excentrice si neortodoxe, Jenny Fields

Notă film - PortalulTauTV.net:
0