The Workshop – L’atelier (2017)

The Workshop – L’atelier (2017) Online Subtitrat


Regia: Laurent Cantet
Actori: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!

<-sWMn6PwsPU/work.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Workshop – L’atelier

Scena The Workshop – L’atelier este setată într-o vară în La Ciotat, un oraș în apropiere de Marsilia, care a fost prosperă datorită uriașului său docar, dar a fost în declin de la închiderea sa cu 25 de ani în urmă. În acest context de disperare liniștită a fost creat un atelier de scriere pentru a ajuta un grup de șapte tineri să se integreze în lumea muncii.

Sub îndrumarea cunoscutului romancier Olivia Dejazet, participanții sunt rugați să scrie o ficțiune noirică legată de trecutul industrial al orașului lor natal. Sesiune după sesiune, unul dintre ei, un băiat pe nume Antoine, iese în evidență.

Provocativ și agresiv, el este remarcat prin opoziția sa sistematică față de toți, inclusiv Olivia. Chiar mai îngrijorătoare, povestea pe care a inventat-o ​​și pe care o citește cu voce tare, descrierea rece a unei crimade în masă, văzută prin ochii făptuitorului, se dovedește foarte tulburatoare. Antoine înțelege prea bine criminalul. În acest moment, Olivia începe să experimenteze un sentiment de repulsie de atracție pentru Antoine.

De obicei, lucrarea lui Lanthimos este stilizată. Dr. Steven Murphy de la Farrell vorbește despre dialogul său într-o manieră tăiată, mecanic. In timp ce alte personaje, inclusiv Anna, vorbesc cu o expresie normală, dar încă aderă la o livrare măsurată, ritualizată. Steven din filmul The Workshop – L’atelier a avut un interes deosebit pentru Martin (Barry Keoghan). Un băiat de 16 ani care și-a pierdut recent tatăl, unul dintre pacienții lui Steven. Ei se întâlnesc în secret și adesea pentru un schimb de minuni și încurcături de plăcere.