The Wolverine (2013)

Bazat pe o populara mini-serie de benzi desenate scrisa de Chris Claremont si Frank Miller, filmul The Wolverine online subtitrat il arata pe Wolverine; cel mai cunoscut si iubit personaj din universul X-Men, ajungand in Japonia zilelor noastre.

Mediul nefamiliar il va arunca intr-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonisti ai sai si-i va schimba viata o data pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oara in viata si impins la limita fortelor sale fizice si psihice, el va trebui sa infrunte nu doar imbatabilul otel al sabiilor de samurai; ci si zbuciumul interior provocat de propria imortalitate si de despartirea tragica de cei dragi.

Toata lumea stie ca X-men fara Wolverine nu exista! Un personaj de referinta in istoria Marvel. Primul film a fost foarte bun,chiar daca a avut mici scapari si cred ca este bine ca sa aiba si o continuare pentru ca publicul o cere. Este o mare oportunitate de a face bani si de a scoate ceva de calitate pe piata. Pentru ca The Wolverine online subtitrat este un personaj din care se pot scoate ambele. Wolverine 2 va fi(cel mai probabil) un succes,la fel ca si primul si va fi un titlu mare printre filmele anului 2011.


Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.7
Regia: James Mangold
Actori: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto


The Wolverine (2013) Online Subtitrat


Trailer