The Wishing Tree (2017)

The Wishing Tree (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Manika Sharma
Actori: Varsha Agnihotri, Shabana Azmi, Jayati Bhatia
An: 2017
Gen: Drama, Indiene, Fantezie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Wishing Tree

Cinci copii ce locuiesc la liziera pădurii vor să salveze un copac fermecat de la distrugere și își găsesc propriul drum spre fericire.

The Wishing Tree este o poveste magică, inspirată și extrem de distractivă a cinci copii într-o stație de deal undeva în India. Care se întâlnesc pentru a salva “copacul doritor” de a fi tăiat de interese interesate. Filmul este extrem de plin de viață, încântător și atrăgător. Astfel încât mesajul care stă la baza protejării copacilor și a mediului este condus fără probleme.

Destinat copiilor și conceput ca un film fantastic cu texturi de legendă populară și cu o alegorie vizuală izbitoare. “Copacul urât” este vorba despre natură și har. Se împachetează, de asemenea, în mesaje motivaționale și de inspirație și în lecțiile vieții.

Situat într-un loc fictiv numit Haridham, filmul este despre un copac vechi de 6000 de ani. Care este un spectator latente pentru atrocitățile umane. Un excesiv supraponderabil Nikita (Hashpreet Kaur), când este deprimat. Scapă în junglă și întâlnește o femeie mistică care o informează că copacul pe moarte în care locuieste este de fapt Copacul de Dorință. Ea îi spune: “Jo sacce dil dilare să folosească Kalpvriksh zaroor deta hai”. Faceți o dorință cu o inimă sinceră și arborele doritor vă va face adevărata dorință.

Încărcat cu această cunoaștere și după ce a experimentat același lucru, Nikita îi mărturisește prietenilor; Sean (Mark Shaw), un student lent; Fatima (Shivani Joshi), un fan al lui Shah Rukh Khan; Dhanua (Aabhas Yadav), un băiat care lucrează într-un magazin de ceai și Guriqbal (Aditya Manghani), un băiat care fură deoarece afacerea tatălui său nu se descurcă bine.