The Windmill Massacre (2016)

The Windmill Massacre (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nick Jongerius
Actori: Noah Taylor, Charlotte Beaumont, Patrick Baladi
An: 2016
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Windmill Massacre

O tânără adolescentă din Australia care în urma unui accident este forțată sa fuga din calea autorităților în Amsterdam, Olanda care se afla pe urma ei. Doar ca autocarul pe drum se oprește într-un mod misterios, iar semnalele de la telefon cade. In așteptarea unui mijloc de transport care sai transporte pe turiști aceștia se duc la adăpost într-o magazie dezafectata. In apropierea magaziei se afla o moara de vânt abandonata iar legenda zice ca acolo se afla un morar. Care ucidea oamenii și le macină oasele acestora. Turiștii încep sa intre în panică mai ales când lucruri misterioase încep sa se întâmple.

Acum trebuie să recunosc, am destul de mult a dat seama întreaga parcelă aproape imediat, înainte de a fi fost dezvăluită în mod oficial. Premisa de bază a fost făcut și replicate atât de multe ori, astfel încât să devină un clișeu. Nu voi da departe de teama de a irosi-l prematur (nu că există ceva într-adevăr să se strice), dar ceea ce face acest lucru diferit decât restul, și de ce am iertat imediat această slăbiciune, este că, spre deosebire de filmele anterioare.

Care au utilizat acest premisa, acest film nu a folosit ca “răsucire” ca un fel de secret, care urmează să fie dezvăluit până la sfârșitul anului, prin aceasta făcând intenționat să te întrebi ce se întâmplă pe tot parcursul filmului prin aruncarea dintr-o multitudine de ambiguități bizare la privitorul. Nu, în “moară de vânt”, intriga este complet dezvăluit în cadrul primei 1/3 din film, și o folosește pentru a transporta linia de poveste înainte, precum și de a crea tensiuni în continuare și conflict.


Trailer The Windmill Massacre

https://www.youtube.com/watch?v=ILy0xQVEdo4