The Wedding Guest (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

În filmul The Wedding Guest (2018) online subtitrat in romana, un bărbat (Dev Patel) se pregătește pentru o călătorie misterioasă: împachetarea, închirierea unei mașini. Se oprește să cumpere arme și apoi ajunge la destinație, o nuntă în Pakistan. El pretinde că este un vechi coleg de colegiu al mirelui, așa că familia îl duce și îi serveste cina. Mai târziu, omul intră în complex, răpește mireasa (Radhika Apte) și împușcă un gardian.

Se pare că bărbatul a fost angajat de celălalt iubit al femeii, un gangster (Jim Sarbh), pentru a da o șansă mai mare să aleagă bărbatul cu care vrea să fie. După o excursie în India și un argument asupra banilor, gangsterul este lăsat în urmă, iar răpitorul și femeia au plecat împreună. Ei se află acum într-o misiune pentru a găsi un pașaport rapid și realist pentru ea – și un loc de ascuns pentru totdeauna.

The Wedding Guest (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Michael Winterbottom
Actori: Dev Patel, Radhika Apte, Jim Sarbh
An: Filme Online 2018
Gen: Indiene, Thriller
IMDB: 5.4


The Wedding Guest (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review The Wedding Guest (2018)

Michael Winterbottom oferă un thriller tensionat cu The Wedding Guest. Destinată în anumite ochi ca fiind o carte de vizită pentru aptitudinea eminentă a lui Dev Patel de a ilustra următorul 007, acest film frumos produs este mult mai mult o imagine subtilă decât ar putea fi găsită în franciza Bond.

Păstrarea informațiilor de fundal la un nivel absolut minim, întâlnim mai întâi misteriosul Jay din Londra, în Londra, care împachetează lucrurile într-un magazin pentru o excursie. Faptul că el are patru pașapoarte diferite în deplasare este un indiciu clar că aceasta nu va fi o sărbătoare normală în străinătate.

Jay zboară spre Lahore, Pakistan și, după achiziționarea mașinilor de închiriat, începe să cumpere unele obiecte destul de neobișnuite în oraș și în regiunea de frontieră Karachi – o pușcă fiind cel mai puțin probabil să se afle pe listele celor mai multe pachete de vacanță ale celor care au vacanță.

Apoi se îndreaptă spre nunta titulară din filmul The Wedding Guest, luând niște bagaje și îmbrăcăminte pe drum. Găsind casa familiei mirelui, el împrumută o lumină de la gardianul armat la intrare și se oprește să se gândească. Cu toate acestea, ritmul rapid al filmului nu se lasă prea mult timp. Înainte să o cunoaștem, Jay se află în casă și îl răpește pe Samira (Radhika Apte), împușcându-l și ucidându-l, garda pe drum.

De atunci se dezvăluie o poveste despre motivațiile și secretele care se schimbă rapid. În esență, a angajat să-l înlăture pe Samira de la nunta ei aranjată, Jay rămâne liniștit în mod profesionist atunci când clientul său – prietenul britanic arogant al lui Samira, Deepesh (Jim Sarbh), consideră că se retrage din plan din cauza căldurii cauzate de mass-media, ridicând știri despre răpire.
Winterbottom aduce o combinație solidă de thriller și aventură de călătorie cu The Wedding Guest. Mereu în mișcare, ritmul filmului este rapid și publicul este lăsat doar în esențele goale. Știm doar numele lui Jay din credite, el nu-i dezvăluie numele real lui Samira, chiar dacă romantismul pare să pâlpâie la orizont.

Locațiile pakistaneze și indiene sunt frumos aduse pe ecran, cu atracțiile și sunetele din Lahore, Amritsar, Jaipur, Delhi și Goa toate prezentate cu o claritate de viziune care oferă o experiență complet imersivă. Energia locurilor este în contrast cu răceala înghețată a lui Jay, a cărui exterior calm începe să se încurce după un prea multe sughițe neașteptate.


The Wedding Guest (2018)
The Wedding Guest (2018) Online Subtitrat in Romana

În filmul The Wedding Guest (2018) online subtitrat in romana, un bărbat (Dev Patel) se pregătește pentru o călătorie misterioasă: împachetarea, închiriere

Editor's Rating:
3