The Watchman’s Canoe (2017)

În 1969, Jett, o tânără fată de origine mixtă caucaziană și indigenească, se luptă să se alinieze cu colegii ei la rezervă. După ce a convocat copacii să o protejeze de agresorii ei, își dă seama de legătura sa specială cu natura înconjurătoare. Cu ajutorul unui supraveghetor tribal, ea se îmbarcă într-o călătorie spirituală pentru a-și descoperi destinul.

Barri Chase a reunit un adevărat câștigător cu acest film de familie. Copiii din acest film au făcut o treabă remarcabilă, transmițând povestea prin emoție și o mare conștiință. Îmi place poporul nativ american și am simțit mereu punctul lor de vedere despre viață și mama noastră Pământ este una care ar trebui să fie ținută în respect și respect.

Acest film The Watchman’s Canoe online subtitrat ajută la transmiterea acestui mesaj și aduce împreună o culminare a culturilor mixte, pentru a vă demonstra că suntem cu adevărat o singură rasă. Fiecare om, femeie, băiat, & fată se vor bucura de această poveste. Buna treaba!!! & Mulțumesc!!! – tuturor celor implicați în crearea sa.


Regia: Barri Chase
Actori: Adam Beach, Roger Willie, Carter Jon
2017
Gen: Drama
IMDB: 5.3


The Watchman’s Canoe (2017) Online