The Watcher in the Woods (2017)

The Watcher in the Woods (2017) Online Subtitrat


Regia: Melissa Joan Hart
Actori: Anjelica Huston, Tallulah Evans, Nicholas Galitzine
2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Watcher in the Woods

Pentru următoarele trei luni, Jan și sora ei, Ellie, vor trăi în Țara Galilor, Anglia, cu părinții lor pentru slujba tatălui lor. Jan nu este mulțumit de schimbare și îl face cunoscut familiei. Familia trebuie să aleagă o casă de închiriere și în curând. Orașul va avea un festival pentru a marca ziua de miracol, provocând rezervarea fiecărei camere. Atunci când agentul imobiliar le arată o carte de proprietăți de închiriere, ei intră în casa Aylwood.

Curând Jan aude legenda care înconjoară casa. Cu ani în urmă, Karen Aylwood a intrat în pădure, dar nu a ieșit niciodată. Mama ei a fost suspectă, dar nu a fost acuzată din cauza lipsei de probe. Cu toate acestea, doamna Aylwood când a intrat într-o instituție mentală după ce fiica ei a dispărut. Orașul evită doamna Aylwood și proprietatea ei până în ziua de azi. Odată ce familia se mută în casa lui Aylwood, lucrurile ciudate încep să se întâmple. Au auzit șoaptele în pădure, Ellie spunea / țipa somnul, iar oglinzile se sparg. Jan trebuie să afle ce se întâmplă în pădure înainte de a avea un efect permanent asupra lui Ellie.

Bazat pe The Watcher in the Woods de Florence Engel Randall, acest film te va uita la copaci diferit (FTC Affiliate Disclaimer). Acest film este mai bun decât predecesorul său și lovește cordon de frică și bunătate fără efort. Este distractiv să urmăriți și să disecați trecutul orașului cu ciuma neagră și conexiunea sa de conectare la dispariția lui Karen. De asemenea, fiți pregătit să vă simțiți rău pentru Jan. Parintele ei o învinuiește pentru toate problemele din casă, deoarece ei cred că o folosește ca o scuză pentru a reveni în SUA.