The Wasting (2017)

Un adolescent într-un oraș din Anglia se luptă să vină la vârstă, înfruntând trezirea sexuală și luptând cu părinții săi care controlează, refuzând să mănânce … până când apare o fantomă de coșmar, care poate fi reală sau poate fi o creație morală a corpului ei înfometat.

Partea ei de groază, o parte a vieții, și am apreciat această combinație. Îi dădea multe straturi și fiecare scenă și fiecare linie avea un scop. Povestea vine după o adolescentă, Sophie, a cărei luptă cu tatăl ei a dus la a deveni anorexică (este un bucătar și când refuză mâncarea lui ca și cum ar fi obținut un punct împotriva lui).

Începe să vadă o ființă supranaturală, dar prietenii și familia ei cred că este halucinantă. Nu voi spune mai mult decât atât, cu excepția faptului că povestea a ceea ce se întâmplă cu adevărat vă va face să vă lipiți de loc până la sfârșit.

Povestea laterală a modului în care prietenii ei nu se pot confrunta cu anorexia ei este, de asemenea, extrem de realistă și țese în mod nemijlocit pentru a spori linia principală. Funcționează pe toate nivelele sale, deoarece actoria este în mod consistent excelentă din toată distribuția, chiar dacă majoritatea nu sunt bine cunoscute. Cei patru prieteni sunt perfecți.


Regia: Carolyn Saunders
Actori: Alexz Johnson, Lauren McQueen, Shelagh McLeod
2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.8


The Wasting (2017) Online