The Voices (2014)

The Voices (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Michael R. Perry
IMDB: 6.4
Regia: Marjane Satrapi
Actori: Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Anna Kendrick


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Voices

Jerry este un bărbat optimist cu o viziune asupra lumii foarte naivă. Ce-i drept, el suferă și de o boală mintală. Insă a evitat să-și mai ia medicamentele prescrise de doctor pentru crizele psihotice pe care le are ocazional.

El are halucinații cum că pisica lui îl îndeamnă să devină un criminal în serie, în timp ce câinele său o contrazice pe pisică. Si insistă că el este un om bun și ar trebui să facă doar lucruri bune. Atunci când Jerry începe să-și ia din nou medicamentele, el are scurte momente de luciditate. In care realizează că realitățile vieții sunt deja mult mai violente decât și-ar fi închipuit el.

M-am uitat doar pentru Ryan Reynolds insa acum regret , mi-am pierdut 40 de minute (fiindca numai atat am rezistat) pe care nu le voi mai recupera niciodata. Filmul are un subiect cat se poate de timpit si niste personaje oribile (inafara de pisica aceea care este singura amuzanta din tot filmul). Un scenariu slab si o actrita Gemma Arterton care arata ingrozitor. S-a ingrasat considerabil.. O Anna Kendrick care mai “coloreaza” putin si un Ryan R. care inafara de calitatile sale. De a interpreta multiple voci face cel mai prost rol al sau de pana acum