The Visitor (2007)

The Visitor (2007) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Musafirul nepoftit
Regia: Tom McCarthy
Actori: Hiam Abbass, Richard Jenkins, Danai Gurira, Ramon Fernandez, Amir Arison, Haaz Sleiman, Bill McHenry
Anul: 2007
Gen: Drama
Durata: 104 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

El este obligat să se deplaseze de la campus Connecticut la New York, pentru a prezenta o lucrare academică a fost co-autor. Cel puțin el este cinstit. Protestând misiunii, el spune un coleg a fost de acord să pună numele pe hârtie ca o favoare, nu le-a citit, nu este competentă să o prezinte. El trebuie să meargă oricum.

El păstrează un apartament în Manhattan. se lasă în. Fata african goală în cada de baie țipă in filmul The Visitor. Prietenul ei apare de undeva. Cele intruși sunt gata să sune la poliție atunci când el explică acesta este apartamentul lui. Fuseseră a închiriat de la un oportunist șiret. Aceste “Roomers” sunt Tarek (Haaz Sleiman), din Siria, și prietena lui Zainab (Danai Gurira), din Senegal. Ei ambalaj imediat să plece. El le vede afară, apoi apare în partea de sus a scărilor a le spune că pot rămâne peste noapte. În timpul filmului, el va răzgândi și apar în partea de sus scării de trei ori, de fiecare moment crucial.

Tarek este un virtuos pe o tobă africană. Soția târziu lui Walter a fost un pianist celebru. El iubeste muzica, dar nu a reușit, la lecții de pian. Într-o zi Walter este mersul pe jos prin Washington Square Park și aude doi băieți negri tineri tobele pe fundul găleți de plastic din The Visitor. Se oprește pentru a asculta. Dupa un timp capul începe să se miște o parte în alta, o jumătate de inch la un moment dat, ca răspuns la ritmul. Acolo ești.

Desigur filmului The Visitor, scris și regizat de Tom McCarthy, este vorba despre o mult mai mult – rezidenților despre ilegale US și birocrații stupide și tobe și dragoste și pierdere. Apare un al patrulea personaj important, Mouna (Hiam Abbass), care este mama lui Tarek și locuiește în Michigan. Ea speră să ajute fiul ei, după ce a fost arestat într-un incident de metrou nevinovat și amenințați cu expulzarea. Walter a angajat deja un avocat. El e nici o inimă sângerare, nu face discursuri, abia afișează emoție, dar acum, pentru prima dată de la soția sa a murit, el se simte lucruri profund.

Acesta este un filme online The Visitor minunat, trist, furios, și fără un pic de final reconfortant fericit. Dar nu trebuie să descrie ceea ce se întâmplă, pentru că ideea de ficțiune grave este acela de a arăta oamenilor în schimbare și modul în care acestea se schimbe în “The Visitor” este frumusețea filmului. Atât de mult se duce nespuse, și nevăzute. Evenimente în locuri de muncă profesoral lui Walter întâmpla în afara ecranului. Suntem lăsați să asculte tăcerile și să observe spațiile.

Toate cele patru actori sunt carismatice, în moduri diferite. Hiam Abbass este una dintre acele actrite ce respectă gesturi mici; ea știe că, atunci când un bucătar bun este folosind un familiar sare agitator, ea scutură sarea întâi în mână, iar apoi aruncă-l în oală. Și ea are alte gesturi mici, de aici, care sunt mult mai plină de semnificație. Haaz Sleiman și Danai Gurira, ca muzician si o bijuterie de cafea, sunt tineri, în dragoste și oameni pur și simplu frumos. Cu atât mai puțin complicate sunt, cu atât mai bine caracterele de lucru. Și, după cum Walter, Jenkins creează o foarte liniștită studiu surprinzator ating,, caracter din The Visitor. Nu toate actori au de a apela la noi. Cei mai buni ne fac chema la ei.