The Violin Player (2016)

The Violin Player (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bauddhayan Mukherji
Actori: Adil Hussain, Ritwick Chakraborty, Nayani Dixit
An: 2016
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Violin Player

N-aș spune că m-am dus să mă uit fără așteptări, primul film al regizorului, Teenkahon, a fost un debut lăudabil, tripticul capturând trei stări diferite, cu un suflet comun cumva ca fir. Mi-a plăcut modul în care a plătit un omagiu maestrului Ray într-una din povești.

Abilitățile sale de scriere străluceau și în a treia parte. Cu toate acestea, Teenkahon nu a indicat prea mult ce a avut Bauddhayan pentru noi. “Jucătorul de vioară” este un film noir, regizorul comunicând cu succes o poveste fascinantă în 72 de minute. Starea de spirit este întunecată, actorul superb și cele două personaje principale par să vină direct din aleile întunecate din Bombay, orașul maxim care nu doarme niciodată.

Spunând asta, “Jucătorul de vioară” are două personaje tehnice, cu o scurtă apariție de la Nayana Dixit. Nu știu dacă TVP avea un director de casting separat, deși îl simt pe regizorul care la ales pe Adil Hussain și Ritwick Chakraborty. Din punct de vedere comercial, o alegere discutabilă, dar Teenkahon a arătat oarecum dorința directorului de a experimenta. Din fericire, a plătit în TVP.

Ritwick este un pitch perfect ca protagonist, Adil Hussain a jucat regizorul cu piatră cu multă putere. Toate filmele bune au anumite lucruri în comun, care le fac mai vizibile de mai multe ori, unul dintre ele fiind momente magice care stau cu privitorul după ce draperiile coboară. Îmi amintesc o scenă în primele minute ale acestui film, în gara Goregaon, unde cei doi personaje tocmai s-au întâlnit și urmează să facă o conversație, când un tren traversează platforma.