The Villainess – Ak-Nyeo (2017)

The Villainess – Ak-Nyeo (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Byung-gil Jung
Actori: Ok-bin Kim, Ha-kyun Shin, Jun Sung
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Villainess – Ak-Nyeo

Mă simt foarte copleșit de acest film, în ciuda faptului că sunt un mare fan al celor mai bune cinematografe coreene. A fost bine anunțată târziu, dar nu cade pentru orice posibila hype pe postere de film. Nici măcar nu cred că titlul are sens pentru acest film.

Cea mai mare problemă este că acest film este pur și simplu prea apropiat de un film francez clasic Nikita, și nu este nedrept să spunem o furișare flagrantă. Dacă nu l-ai văzut niciodată pe Nikita, atunci probabil că te vei bucura de asta, altfel vei fi slăbit în scaunul tău pe întreaga durată. Deoarece a fost deja remake-ul american și serialul TV bazat pe Nikita, cei mai mulți vor cunoaște deja premisa, dentând în continuare valoarea sa.

Practic, gândiți-vă la 4-5 caractere și teme în Nikita și veți găsi oglinda lor în acest film. Rulați cele două una lângă alta și probabil că acestea sunt la fel. Unele dintre scene ar trebui să aibă un marcaj de autor al lui Luc Besson în colțul în care erau atât de mulți.

Cel mai mare punct de vânzare este acțiunea, cu o grămadă de scene excepțional de coregrafiate și filmate, care vă vor lăsa să aplaude, mai ales deschiderea la început. Hollywoodul ar trebui să arunce o privire. Nu am fost încântați și am uimit vizionarea scenelor de acțiune pentru mult timp.

Dincolo de asta, este puțin de scris despre acasă. Povestea este o copie, actul este rareori provocator (deși conducerea noastră este foarte bună) și dialogul este așa. Rușine într-adevăr.

Răsucirile și întoarcerile sunt inexplicabile și sunt destul de sincer sărace și necontestante. Nu este bine să spuneți acolo.