The View from Here (2017)

The View from Here (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kellen Garner
Actori: Jeremy Andorfer-Lopez, DeJean Brown, Bruce Coleman
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The View from Here

Relațiile, carierele, dragostea, pierderea, distrugerea sufletului, trecutul, viitorul și multe altele sunt toate temele explorate în viziunea de aici din 2017.

Filmul, produs de Broom Horse Pictures din Arizona, este o dramă romantică indie care urmează bucătar-ului din Bay Area Mark Matheson și designerul Gillian Broche. Mark este un bucătar de bucătărie susținut și care încearcă să-și croiască un loc în scena culinară din San Francisco, în timp ce se mișca de-a lungul demonilor săi personali. Gillian este un designer proaspăt în afara școlii, care este de asemenea hotărât să-și trăiască cariera de vis în golf.

În timp ce restaurantul său “Smoke and Fire” se construiește, el și partenerul său de afaceri Peter iau o șansă și îl angajează pe Gillian. Designer de restaurant care încă nu a proiectat un restaurant – pentru a proiecta locul. Din clipa în care Mark și Gillian își închid ochii. Este evident că au o legătură. Mark se simte acasă în jurul lui Gillian, într-un mod în care nu sa simțit niciodată în jurul nimănui, chiar și al familiei sale. Îl împinge să-și lase garda jos și să fie cu adevărat el însuși.

Pe măsură ce relația lor înflorește și învață mai multe despre ele, apar mai multe complicații. Alegerile de carieră, argumentele și demonii interiori amenință mai ales. Ssă deraieze dragostea pe care o împărtășesc.